Ajanvaraus

0401 955 970
}

Avoinna

Ma-to 8-16 pe 8-15

Sähköinen

Ajanvaraus

Ajanvaraus

0401 955 970
}

Avoinna

Ma-to 8-16 pe 8-15

Sähköinen

Ajanvaraus

TYÖTERVEYS

Työterveyshuollon tavoitteena on työyhteisön ja työympäristön terveellisyyden ja turvallisuuden edistäminen sekä työntekijöiden terveyden, työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen ja edistäminen. Työterveyshuollon palveluiden sisältö ja laajuus räätälöidään joustavasti jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan.

Työterveyshuollon tiimiin kuuluu työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi.

Työterveyshoitajat

Työterveyshoitajan tehtävänä on koordinoida työterveyshuollon toimintoja. Työterveyshoitaja tekee kiinteää yhteistyötä asiakasyritysten, työyhteisöjen ja eri alojen asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.  Työterveyshoitajan erityisosaamisaluetta on työterveyteen liittyvät lait ja asetukset sekä työpaikkaan ja työympäristöön liittyvät asiat. 

Työterveyshoitajan erityisosaamisalueeseen kuuluu myös ennaltaehkäisevä työ sisältäen työ- ja toimintakyvyn edistämisen, selvittämisen, arvioinnin ja seurannan sekä terveystarkastukset ja ensiapuvalmiuden suunnittelun. Kokonaisvaltaisessa sopimuksessa työterveyshoitajan työ sisältää myös työterveyspainotteisen sairaanhoidon.

Heidi Teinonen

Heidi
Teinonen

Vastaava työterveyshoitaja
0408 393 358

Minulle on tärkeää asiakkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi. Teen terveyttä edistävän hoitotyön lisäksi mm. ompeleiden poistoja, korvahuuhteluita, rokotuksia ym. Tehtäviini kuuluu myös hallinnolliset työt sekä esimiestyö.

Mira Parkkali

Mira
Parkkali

Työterveyshoitaja
0401 955 973

Työskentelen osana työterveyshuollon moniammatillista tiimiä. Palvelen asiakasyrityksiä sekä työntekijöitä ammattitaitoisesti koko työyhteisön terveys ja hyvinvointi huomioiden. Erikoisosaamiseni on haavahoidot.

Heidi Virtanen

Heidi
Virtanen

Työterveyshoitaja
0401 926 185

Hoidan eri toimialojen yritysten sekä mm. maatalousyrittäjien työterveyshuollon asiakkuuksia yhteistyössä työterveyshuollon moniammatillisen tiimin kanssa. Teen myös sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten korvahuuhtelut, ompeleiden poistot, rokotukset ja muut injektiot.

Työterveyslääkärit

Työterveyslääkäri toimii lääketieteellisenä asiantuntijana työterveyshuollossa. Työterveyslääkärin tehtävänä on ennaltaehkäistä, tunnistaa ja hoitaa työhön liittyviä sairauksia sekä arvioida kuntoutustarpeita ja ohjata tarvittaessa kuntoutukseen.

Kokonaisvaltaiseen työterveyshuoltoon sisältyy myös muiden sairauksien hoito ja ennaltaehkäisy. Työterveyslääkäri toimii tiiviissä yhteistyössä työterveyshoitajien kanssa.

Elina
Rahtu

Työterveyshuollon  erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki työterveyshuollon asiakkaat.

Eeva-Maija Alvio-Bedretdin

Eeva-Maija
Alvio-BEDRETDIN

Yleislääkäri, työterveyslääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki työterveyshuollon asiakkaat.

Ylermi Luttinen

Ylermi
Luttinen

Yleislääkäri, työterveyslääkäri, urheilulääkäri 

Vastaanotollani hoidan kaikenlaisia työterveyteen liittyviä ongelmia ja sairauksia. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki työterveyshuollon asiakkaat. Teen myös lausuntoja ja työkykyarvioita.

Työterveyspsykologi

Työterveyspsykologi toimii sekä yksilöasiakkaan että työyhteisön tukena työterveyslääkärin tai –hoitajan tarvearvion perusteella. Työterveyspsykologi on tukena erilaisissa kriisitilanteissa sekä työyhteisöongelmissa. Lisäksi hän voi olla tukena työssä jaksamisessa. Erilaiset työkykyarviot sekä psykologiset tutkimukset kuuluvat työterveyspsykologin tehtäväkuvaan, kuten myös tarvittaessa työterveysneuvotteluihin ja työpaikkaselvityksiin osallistuminen. 

Sirkku Tyni

Sirkku
Tyni

Työterveyspsykologi

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki työterveyshuollon asiakkaat.

Työfysioterapeutit

Työfysioterapeutin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti ennaltaehkäisevä ja korjaava toiminta. Työfysioterapeutti paneutuu työntekijän fyysisen toimintakyvyn arviointiin ja edistämiseen. Työfysioterapeutti on käytettävissä myös työpaikkaselvitysten yhteydessä tarvittaessa. Työfysioterapeuttien erityisosaamiseen sisältyy mm. työn fyysisen kuormittamisen arviointi sekä sen minimointi ergonomian keinoin, työhön liittyvien rasitusvammojen ja liikuntaelinoireiden ehkäisy ja hoito sekä fyysisen toimintakyvyn säilyttäminen ja edistäminen.  Työfysioterapeutti ohjaa tarvittaessa myös oikeat nosto- ja siirtotekniikat.

Nina
nieminen

Työfysioterapeutti

Vastaanotolleni voi tulla kaikenlaisten tuki- ja liikuntaelinoireiden vuoksi. Hoidan sekä työterveyshuollon asiakkaita että yksityisasiakkaita.

Riina Ruusunen

Riina
Ruusunen

Työfysioterapeutti

Vastaanotolleni voi tulla kaikenlaisten tuki- ja liikuntaelinoireiden vuoksi. Hoidan sekä työterveyshuollon asiakkaita että yksityisasiakkaita.

Tarjouspyyntö työterveyshuollosta

Meille on tärkeää olla helposti tavoitettavissa. Ammattitaitoisen työterveystiimimme ansiosta tarjoamme aina yrityksen tarpeisiin sopivat palvelut. Tavoitteemme on pitää yhdessä asiakkaan kanssa huolta henkilöstöstä. Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen kilpailuetu. Tutustu palveluihimme.

Heidi Teinonen, vastaava työterveyshoitaja
040 8393 358
heidi.teinonen@medipori.fi

Mira Parkkali, työterveyshoitaja
puh. 040 1955 973
email: mira.parkkali@medipori.fi

Jäikö kysyttävää?

Palautteesi on meille tärkeä. Siksi pyydämme Sinua vastaamaan alla oleviin kysymyksiin.

Huomioithan ystävällisesti, ettet tallenna palautelomakkeeseen henkilötietoja tai muita luottamuksellisia tietoja. Palautelommakkeella ei voi myöskään perua varattua aikaa.