Ajanvaraus

0401 955 970
}

Avoinna

Ma-to 8-16 pe 8-15

Sähköinen

Ajanvaraus

Ajanvaraus

0401 955 970
}

Avoinna

Ma-to 8-16 pe 8-15

Sähköinen

Ajanvaraus

YLEISLÄÄKETIEDE

Voit hakeutua yleislääkärin vastaanotolle minkä tahansa terveysongelman vuoksi. Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla kaikenikäiset asiakkaat. Yleislääkäri arvioi terveydentilan ja ohjaa tarvittaessa jatkotutkimuksiin tai erikoislääkärin tai muun asiantuntijan vastaanotolle.

Oletko vakuutuksen piirissä, kuulutko sairauskassaan tai onko sinulla palveluseteli?

Jos sinulla on sairauskulu- tai tapaturmavakuutus, selvitä etukäteen vakuutuksen kattavuus vakuutusyhtiöltäsi. Muista kertoa, että sinulla on sairauskulu- tai tapaturmavakuutus, kun ilmoittaudut vastaanotolle.

Jos kuulut sairauskassaan, ilmoita siitä, kun ilmoittaudut lääkärin vastaanotolle.

Meillä käy maksuvälineeksi sekä pankki- että luottokortti. Voit maksaa myös käteismaksulla.

Jos olet saanut hyvinvointialueelta palvelusetelin, ilmoita siitä, kun ilmoittaudut lääkärin vastaanotolle..

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela korvaa osan yksityisen terveydenhuollon kustannuksista. Kelan korvaus voidaan vähentää suoraan kassalla. Suorakorvauksen saaminen edellyttää, että näytät vastaanotolla Kela-korttisi.

YLEISIMMÄT VASTAANOTTOHINNAT

,astaanottokäyntien hinnat ovat suuntaa antavia keskiarvohintoja ja vaihtelevat kunkin vastaanottavan lääkärin taksan mukaan. Vastaanottokäynnin hintaan vaikuttaa mm. lääkärin erityisosaaminen. Hinnat määräytyvät keskimääräisen ajan mukaan, joka lääkäriltä kuluu asiakkaan hoitamiseen. Tähän kuuluu myös vastaanoton jälkeen hoidettavat asiat kuten lausunnot, tutkimustulosten katsominen yms.

Toimistomaksu on 18 €

YLEISLÄÄKÄRI

vastaanottokäynti 20 min alk. 61,00 €
vastaanottokäynti 30 min alk. 92,00 €

ajokorttitodistus 87,10 €

ERIKOISLÄÄKÄRI

vastaanottokäynti 20 min alk. 91,00 €
vastaanottokäynti 30 min alk. 135,00 €
vastaanottokäynti 45 min alk. 204,00 €

Erikoislääkärihinnat ovat suuntaa-antavia.

Erikoislääkärit hinnoittelevat vastaanottokäyntihintansa itse, varmista hinta aikaa varatessasi.

SÄHKÖISTEN PALVELUIDEN KUSTANNUKSET

kantamaksu 1,90 € per kantatapahtuma
e-reseptimaksu 1,60 € per lääkemääräys

PALSE-PALVELUSETELI 1.3.2024 ALKAEN

Palveluseteli yleislääkärille korvaa vastaanottokäynnistä palvelusetelin suuruisen määrän 50,00€. Lääkärin vastaanottokäynnistä ei anneta sairausvakuutuskorvausta. Lisäksi asiakkaalle jää maksettavaksi toimistomaksu 18,00 € , joka sisältyy omavastuuosuuteen, mikä on enintään 110,00 €. Yleislääkärin vastaanottokäynnin palvelun hintakatto 160,00€ sisältäen palvelusetelin arvon.

Alaikäisen palveluseteli yleislääkärille on arvoltaan 70,00€. Se kattaa lääkärikäynnin ja toimistomaksun 18,00€ ilman omavastuuta. Alaikäiselle yleislääkärin vastaanottokäynnin palvelun hintakatto 70,00€

Palveluseteli-käyntiin sisältyy hintakattoon asti lääkärinpalkkio, reseptimaksut, KANTA-kirjausmaksu, sekä mahdolliset laboratorion pikatestit, pienet toimenpiteet, injektiot (kipulääke tai kortisoni) ja toimistomaksu (laitosmaksu).

Omavastuuosuus sisältää palvelusetelin arvon mahdollisesti ylittävän osan toteutuneen mukaan, kuitenkin enintään 110,00€. Jos lääkärikäynnillä vaadittavan hoidon hintakatto ylittyy, on vastaanottavan lääkärin kanssa sovittava haluaako asiakas maksaa hintakaton ylittävän osuuden vai hankkiiko hän uuden palvelusetelin jatkohoitoa varten.

Lääkärikäynneiltä veloitetaan toimistomaksu 18,00 euroa jokaisen lääkärikäynnin yhteydessä.

Palveluseteli kattaa yhteenlaskettuna palvelusetelin ja omavastuuosuuden määrän arvoisen lääkärikäynnin, josta asiakas maksaa enintään omavastuuosuuden sisältäen toimistomaksun.

Palvelusetelikäyntiin sisältyy rajoitetusti toimenpiteitä, laboratoriotutkimuksia ja injektioita. Nämä eivät voi ylittää lääkäripalkkion kanssa palvelusetelin ja omavastuuosuuden yhteen laskettua määrää.

Jos jatkohoito vaatii kuvantamista, laboratoriotutkimuksia tai toimenpiteitä, palaa asiakas hoitoketjun mukaisesti Perustuvaan, jossa päätetään hoidon etenemisestä hoitavan lääkärin tekemän palautteen pohjalta.

KELA-KORVAUS

Kela korvaa osan vastaanottopalkkioista ja tutkimuskuluista lääkärin lähetteellä. Käytössämme on Kelan sairausvakuutuksen suorakorvausjärjestelmä. SV-korvauksen saa ilmoittautumisen yhteydessä esittämällä voimassaolevan kela-kortin.

HINTOJEN JA MAKSUJEN VOIMASSAOLO

Medipori Oy:n tällä sivustolla olevat hinnat ja maksut ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2024 alkaen. Hinnaston vastaanottohinnat ovat Medipori Oy:n suositushintoja ja voivat vaihdella lääkärikohtaisesti. Lääkärin vastaanottohinnan voi tarkistaa aikaa varatessa.

MEDIPORI OY EI OLE LUOVUTTANUT HINTATIETOJA MILLEKÄÄN ULKOPUOLISELLE HINTAVERTAILUSIVUSTOLLE, EIKÄ NÄIN OLLEN OLE SITOUTUNUT NÄIDEN PALVELUIDEN ILMOITTAMIIN JA VERTAILEMIIN HINTOIHIN JA MAKSUIHIN.

Yleislääketiede

Eeva-Maija Alvio-Bedretdin
EEVA-MAIJA
ALVIO-BEDRETDIN

Yleislääkäri, työterveyslääkäri

Hoidan sekä yksityisvastaanoton että työterveyshuollon asiakkaita. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset.

Ylermi Luttinen

ylermi
luttinen

Yleislääkäri, työterveyslääkäri, urheilulääkäri

Hoidan yksityisvastaanoton ja työterveyshuollon asiakkaita sekä urheilijoita. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset.

Gynekologia

Sinikka Oksa

Sinikka
Oksa

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset gynekologian asiakkaat.

Keuhkosairaudet

Anna
Parfenoff

Keuhkosairauksien erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat.

Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Jaana
Ilomäki

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat. Seuraava vastaanotto alkaa syksyllä 2024.

Neurologia

Tuuli-MaRIA
Haula

Neurologian erikoislääkäri
      

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat.

Ortopedia

Ilkka Antti-Poika

Ilkka
Antti-Poika

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, käsikirurgi, dosentti

Olen kokenut ortopedi ja käsikirurgi. Hoidan yläraajan vammoja ja niiden jälkitiloja. Urheilijoiden vammat, yleisortopedia ja lasten ortopedia kuuluvat myös osaamiseeni. Hoidan potilaat kiireettä inhimillisellä otteella huomioiden potilaan kokonaisvaltainen tilanne. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat.

Jouni
Heikkilä

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, dosentti

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat.

Reumatologia

Tapio
Ahola

Sisätautien ja reumatologian erikoislääkäri

Sisätaudit

Margarita Tynni

Margarita
Tynni

Sisätautien erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat.

Verisuonikirurgia

Jorma Hannukainen

Jorma
Hannukainen

Kirurgi, rintaelin ja verisuonikirurgi

Urheilulääkäriasema

Urheilulääkäriasemallamme toimii urheiluvammoihin ja urheilulääketieteen erityisongelmiin perehtynyt osaava ja varsin kokenut tiimi.
Meillä on kaksi ortopedia, joilla on kokemusta urheiluvammojen hoidosta. Dos. Jouni Heikkilä ja dos. Ilkka Antti-Poika (käsikirurgi).

Urheilulääkärinä toimii urheilulääkäri Ylermi Luttinen ja kirurgina Jorma Hannukainen. Asemalla toimii myös urheiluvammoihin perehtynyt fysioterapeutti Nina Niemelä.

Jäikö kysyttävää?

Palautteesi on meille tärkeä. Siksi pyydämme Sinua vastaamaan alla oleviin kysymyksiin.

Huomioithan ystävällisesti, ettet tallenna palautelomakkeeseen henkilötietoja tai muita luottamuksellisia tietoja. Palautelommakkeella ei voi myöskään perua varattua aikaa.