Ajanvaraus

0401 955 970
}

Avoinna

Ma-to 8-16 pe 8-15

Sähköinen

Ajanvaraus

Ajanvaraus

0401 955 970
}

Avoinna

Ma-to 8-16 pe 8-15

Sähköinen

Ajanvaraus

FYSIOTERAPIA

Mediporin lääkäriasema tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja  asiakaslähtöisiä, sekä edullisia fysioterapiapalveluita. Uutena palveluna on suosittu faskiamanipulaatio. Palvelut ovat käytössä yksityisille, yrityksille, seuroille, nuorille, ikäihmisille, kaikille kuntoutusta ja ohjausta tarvitseville asiakkaille.

Fysioterapeutin vastaanotolla saat apua tuki- ja liikuntaelinoireiden ja –sairauksien kuntoutuksessa. Fysioterapia on osa lääkinnällistä kuntoutusta, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toiminta- ja liikuntakykyä. Fysioterapeutti auttaa myös tilanteissa, joissa kipu ja särky vie voimia ja rajoittaa toimintakykyä. Fysioterapian avulla voidaan lievittää oireita ja ennaltaehkäistä oireiden uusiutumista.

Työfysioterapeutit Nina Nieminen ja Riina Ruusunen toimivat yhteistyössä työterveyslääkärin, työterveyshoitajan sekä yrityksen kanssa. He osallistuvat työpaikkaselvitysten laadintaan, tekevät ergonomisia selvityksiä, ohjaavat ryhmiä sekä antavat ohjausta ja neuvontaa.

Fysioterapeutit

Nina
Nieminen

Työfysioterapeutti, urheilufysioterapeutti

Vastaanotolleni voi tulla kaikenlaisten tuki- ja liikuntaelinoireiden vuoksi. Hoidan sekä työterveyshuollon asiakkaita että yksityisasiakkaita.

Riina Ruusunen

Riina
Ruusunen

Työfysioterapeutti

Työfysioterapian lisäksi asiakaskuntani koostuu pääsääntöisesti tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta. Käytän erilaisia manuaalisia tekniikoita ja terapeuttisia harjoitteita. Lisäksi käytössäni ovat akupunktio, TENS sekä LPG:n Wellbox. Tervetuloa fysioterapiaan.

Jone Vallin

Jone
Vallin

Fysioterapeutti,
lasten ja nuorten TULE-oireet

Minulle on tärkeää huomioida asiakas kokonaisuutena ja yksilöllisesti. Teen tarvittavat suunnitelmat kuntouttamiseen yhdessä asiakkaan kanssa. Osaamiseni on erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön vammojen ja vaivojen kuntouttamisessa. Vastaanotolleni voi tulla kaikenlaisten fyysisten ongelmien vuoksi. Hyödynnän työssäni ajankohtaista tutkimustietoa. Etsitään yhdessä keinot vaivattomamman tulevaisuuden löytämiseksi. Tervetuloa vastaanotolleni.

Jäikö kysyttävää?

Palautteesi on meille tärkeä. Siksi pyydämme Sinua vastaamaan alla oleviin kysymyksiin.

Huomioithan ystävällisesti, ettet tallenna palautelomakkeeseen henkilötietoja tai muita luottamuksellisia tietoja. Palautelommakkeella ei voi myöskään perua varattua aikaa.