Ajanvaraus

0401 955 970
}

Avoinna

Ma-to 8-16 pe 8-15

Sähköinen

Ajanvaraus

Ajanvaraus

0401 955 970
}

Avoinna

Ma-to 8-16 pe 8-15

Sähköinen

Ajanvaraus

SISÄTAUTIEN JA REUMATOLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRI

TAPIO AHOLA

Olen HYKS:sta sisätautien erikoislääkäriksi ja reumatologiksi valmistunut erikoislääkäri. Käyn vuosittain ajankohtaisissa reumakongresseissa (EULAR, ACR). Minulla on myös kokemusta sisätautien eri erikoisaloilta eli sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes, rasva-aineenvaihdunnan häiriöt sekä vatsaongelmat, osteoporoosi ja kilpirauhastaudit yli 40 vuoden ajalta. Tarvittaessa teen nivelten ja kilpirauhasen UÄ-tutkimukset vastaanoton yhteydessä. Käytän moderneimpia lääkehoitoja (mm. biologisia) reumasairauksien hoidossa erinomaisella menestyksellä.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki reumatologiset- ja sisätautipotilaat sekä polviartroosi-, nilkka- ja olkapäänivelrikkopotilaat. Otan vastaan kaikenikäisiä potilaita.

 

Erikoislääkärihinnasto

Vastaanoton hinta määräytyy käynnin pituuden perusteella. hinta-arvioon eivät sisälly vastaanotolla tehdyt tutkimukset, lausunnot ja toimenpiteet. Ilmoitettuun vastaanottoajan kestoon sisältyy varsinaisen vastaanottoajan lisäksi aika, joka kuluu esitietoihin tutustumiseen ja tietojen kirjauksiin. Vastaanottokäynnin lisäksi Medipori veloittaa toimistomaksun (18€) erikseen käynnin yhteydessä. Hinnoissa ei ole huomioitu mahdollista Kela-korvausta.

Vastaanottokäynti enintään 45 min 198,00€
Vastaanottokäynti enintään 60 min 220,00€
Ultraäänitutkimus 114,00€
Injektiot käytetyn lääkeaineen mukaan.
B-lasunto erittäin laaja 180,00€

 

Jäikö kysyttävää?

Palautteesi on meille tärkeä. Siksi pyydämme Sinua vastaamaan alla oleviin kysymyksiin.

Huomioithan ystävällisesti, ettet tallenna palautelomakkeeseen henkilötietoja tai muita luottamuksellisia tietoja. Palautelommakkeella ei voi myöskään perua varattua aikaa.