Sisätautien ja Reumatologian erikoislääkäri
Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, dosentti 
Erikoislääkäri, korva-, nenä- ja kurkkutaudit
Erikoislääkäri, sisätaudit
Erikoislääkäri, Gynekologi
Erikoislääkäri, ihotaudit ja allergologia
Erikoislääkäri, LT, Gynekologi, Gynonkologi

myös gynekologiset syövät ja rintasyöpäpoitlaiden gynekologiset ongelmat

Erikoislääkäri, korva-, nenä- ja kurkkutaudit
Erikoislääkäri, Neurologi

Juha Matti Seppä on lopettanut vastaanoton 1.6.2021 alkaen.

Työterveyshuollon erikoislääkäri
Yleis-, työterveys- ja urheilulääkäri  
Erikoislääkäri, sisätaudit
Yleis- ja työterveyslääkäri
Gynekologi
Erikoislääkäri, keuhkosairaudet 
Kirurgi, rintaelin- ja verisuonikirurgi.

 Yleisimmät vastaanottohinnat

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, käsikirurgi, dosentti 
Psykiatri

Jorma Renfors on lopettanut vastaanoton 4.6.2021 alkaen.

Neurologian erikoislääkäri

  • Ajankohtaista Mediporissa Koronarokotukset etenevät THL:n määrittämän rokotusjärjestyksen mukaisesti. Työikäisen väestön rokotukset ovat käynnistyneet toukokuun aikana. Toukokuusta alkaen työterveyshuollot osallistuvat työikäisen väestön rokottamiseen.Medipori rokottaa omia työterveyshuollon asiakkaitaan. Heillä on työnantajan luvalla mahdollisuus hakea rokote työterveyshuollosta tai vaihtoehtoisesti perusturvasta. Koska rokotteita on saatavilla rajoitetusti, työterveyshuolto noudattaa THL:n ohjeita ja  Porin...

  • Jorma Hannukainen Mediporissa Kirurgian ja verisuonikirurgian erikoislääkäri Jorma Hannukainen on siirtänyt vastaanottonsa Mediporiin. - Alaraajojen valtimoverenkierron häiriöt, nilkkapaineen mittaus sisältyy käyntiin.- Suonikohjujen tutkimus, hoidon arviot- Yleiskirurgiset vaivat, esim. tyrät, peräpukamat, käden hermopinteet, napsusormi. Tutkitaan ja arvioidaan.- Pienkirurgiset toimenpiteet.- Ihomuutosten, luomien, ihon alaisten pattien poistot ja PAD-näytteet.- Peräpukamien hirtto- Suonikohjujen vaahtoruiskutukset Hintamme ovat todella...

  • Työterveydenhoitaja eläkkeelle Työterveydenhoitaja Tiina Tuomola siirtyy eläkkeelle Tiina Tuomolan tehtävät ottaa työterveydenhoitaja Mira Parkkali Toivotamme Tiinalle 1.6.2021 alkaen leppoisia eläkepäiviä.

  • Jorma Renfors eläkkeelle Psykiatrian erikoislääkäri Jorma Renfors on lopettanut vastaanoton ja jää viettämään eläkepäiviä.  

  • Maija Harrela aloittaa vastaanoton LT, erikoislääkäri Maija Harrela on aloittanut gynekologin vastaanoton Mediporissa 26.5.2021 alkaen. Hänen erikoisalansa ovat naistentaudit ja synnytykset, gynekologiset syöpätaudit, syöpätaudit ja sädehoito. Hän hoitaa vastaanotollaan myös rintasyöpäpotilaita ja gynekologisia syöpäpotilaita.    

  • Margarita Rehe aloittaa vastaanoton Erikoislääkäri Margarita Rehe aloittaa ihotautien ja allergologian vastaanoton Mediporissa 12.7.2021 alkaen. Ajanvarauksia otetaan vastaan.    

KIRJAUTUMINEN