Ajanvaraus

0401 955 970
}

Avoinna

Ma-to 8-16 pe 8-15

Sähköinen

Ajanvaraus

Ajanvaraus

0401 955 970
}

Avoinna

Ma-to 8-16 pe 8-15

Sähköinen

Ajanvaraus

Terveyspalveluja

porilaisin voimin

Lääkäripalvelut

Työterveys

Laboratorio

Fysioterapia

Medipori on lääkäriasema Porin keskustassa, torin laidalla. Lääkäriasemallamme pyrimme yksilölliseen ja ihmisläheiseen terveydenhuoltoon.

Suurten lääkärikeskusten ja ketjujen keskellä pystymme paremmin potilaan tarpeet huomioon ottavaan palveluun, jossa ensisijaisesti potilas valitsee lääkärinsä.

Palvelumme on asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä sekä potilaiden tarpeet huomioivaa. Meillä on 17 vastaanottavaa lääkäriä, kaikki tärkeimmät erikoisalat edustettuina.

Kilpailuvaltteinamme ovat nopea ja helppo pääsy vastaanotolle, inhimillinen ja yksilöllinen potilaan huomioiminen sekä kohtuullinen hintataso.

Medipori

Influenssarokotukset

Influenssarokotukset Mediporissa Työntekijä, varmista työnantajaltasi, että yritys on varannut rokotteet ja maksaa ne työntekijöilleen. Rokote on paras suoja influenssaa vastaan- parhaimmillaan se...

Lääkäri Jorma Hannukainen

Yleis- ja verisuonikirurgian erikoislääkäri Jorma Hannukaisen vastaanotto on Mediporissa keskiviikkoisin. Yleisimmät vastaanottohinnat: Lääkäripalkkio 20 min 80,00 € Lääkäripalkkio 30 min 90,00 €...

Medipori on myös urheilulääkäriasema ja haluaa olla tukemassa lahjakkaita nuoria urheilijoita. Medipori on kumppanina usealle nuorelle, jolla on tahto kehittää itseään.

Ylermi Luttinen, Urheilulääkääri

NOORA-LOTTA

AITAJUOKSIJA

Medipori tukee Noora-Lottaa.

pesäkarhut

PESÄPALLOSEURA

Medipori on mukana tukemassa Pesäkarhuja. Yksilösponsoroinnin lisäksi tuemme erityisesti porilaista joukkueurhelua.

Yhteistyökumppanit

Jäikö kysyttävää?

Palautteesi on meille tärkeä. Siksi pyydämme Sinua vastaamaan alla oleviin kysymyksiin.

Huomioithan ystävällisesti, ettet tallenna palautelomakkeeseen henkilötietoja tai muita luottamuksellisia tietoja. Palautelommakkeella ei voi myöskään perua varattua aikaa.

Hei lääkäri!

Sinustako mediporilainen?

Oletko lääkäri, joka on kiinnostunut työskentelemään paikallisella pienemmällä yksityisellä lääkäriasemalla Porissa? Mediporin lääkäriasemalla on tilaa yleis- ja erikoislääkäreille.

Tällä hetkellä haemme joukkoomme yleislääkäriä/työterveyslääkäriä. Lisäksi meillä on tarve muille asiantuntijoille, kuten korvalääkärille, ihotautilääkärille ja gynekologille. Jos olet halukas työskentelemään pienessä, mutta mukavassa työyhteisössä, niin ota yhteyttä Ylermi Luttiseen, email. ylermi.luttinen@medipori.fi.